hit counter

Business.fi etsii kumppania kehittämään ja laajentamaan sekä luomaan uutta!

Business.fi etsii nyt innokasta ja osaavaa partneria tai yhteistyökumppania auttamaan meitä kehittämisessä sekä uusien palvelujen lanseeraamisessa. Olemme ylpeitä nykyisestä teknisestä osaamisestamme ja kyvystämme tuottaa laadukasta sisältöä, mutta nyt haluamme ottaa askeleen kohti kovaa kasvua.

Business.fi on paras suomalainen business verkkotunnus. Se on ollut ”side projektina” liian kauan, eikä sen kehittämiseen ole todellisuudessa käytetty resursseja juuri lainkaan. Nyt on aika muutta tämä!

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen mihin suuntaan tai millä konseptilla business.fi sivua kehitetään. Nykyinen konsepti voidaan tarvittaessa korvata uudella kokonaan tai osittain.

Pääasiallisena tavoitteenamme on löytää kumppani, joka voi auttaa meitä liiketoiminnan kehittämisessä, markkinoinnissa ja rahoituksessa. Haluamme vahvistaa asemaamme markkinoilla ja tarjota asiakkaillemme entistäkin laadukkaampia palveluja. Toivomme, että kumppanimme jakaa intohimomme yrittäjyyttä ja liiketoimintaa kohtaan ja haluaa kasvaa kanssamme.

Meillä on jo vankka tekninen tietotaito ja pystymme tarjoamaan vankan pohjan verkkosivuston kehittämiseen. Tarvitsemme kuitenkin kumppanin, joka pystyy auttamaan meitä strategian luomisessa ja liiketoimintamme suunnan määrittämisessä. Lisäksi odotamme kumppanin ottavan vastuun markkinoinnista ja auttavan meitä tavoittamaan uusia asiakkaita sekä kasvattamaan nykyisten asiakkaidemme määrää.

Rahoitus on myös yksi keskeisistä näkökohdista, joita haluamme kumppanin kanssa käsitellä. Yhteistyökumppanimme tulisi olla valmis sijoittamaan projektiin taloudellisesti ja auttamaan saavuttamaan yhdessä asetetut liiketoiminnan kasvutavoitteet.

Jos uskot olevasi oikea kumppani tai yhteistyökumppani meille ja jaat intohimomme yrittäjyyttä kohtaan, haluamme kuulla sinusta! Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto at business.fi ja kerro meille, miten voit auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme. Kerro myös lyhyesti taustastasi ja osaamisestasi, jotta voimme paremmin ymmärtää, miten voimme työskennellä yhdessä.

Toivomme innolla yhteistyön aloittamista potentiaalisen kumppanin kanssa ja tulevaa menestystä yhdessä! Kiitos, että olet mukana matkallamme kohti uusia mahdollisuuksia ja kasvua.

Ystävällisin terveisin, Business.fi tiimi

Jätä kommentti