hit counter

Taitoa Suomesta lipputunnus

 

Taitoa Suomesta lipputunnus on suunniteltu moderniksi ja maksuttomaksi vaihtoehdoksi kuvaamaan yrityksen, tuotteiden ja palvelujen kotimaisuutta sekä kotimaisen tietotaidon merkitystä liiketoiminnassa. Se on tehokas tapa nostaa esiin yrityksen suomalaiseen tietotaitoon pohjautuvat palvelut ja tuotteet.
 

• Tuo esiin tuotteiden tai palvalujen kotimaisuuden näkyvällä tavalla.
• Kertoo palvelu- ja tuotantoprosessin täyttävän lipputunnuksen myöntämisen edellytykset.
• Kertoo palvelun tai tuotteen olevan tuotettu tai valmistettu Suomessa ja työllistävän Suomessa.
• Herättää luottamusta asiakkaissa sekä sidosryhmissä.
• Moderni ja maksuton vaihtoehto Suomalaisen tietotaiden esille tuomiseen.
• Käyttöoikeus varmistettavissa läpinäkyvästi Taitoa Suomesta hakemistosta.
 

 

Lipputunnus sopii kaikille kotimaisille yrityksille

 
Sanotaan kuvan kertovan enemmän kuin tuhat sanaa, tämä pitää paikkansa lipputunnuksen kohdalla, sillä laittamalla tunnuksen esille verkkosivuille yritys voi kertoa paljon positiivisia asioita yhdellä merkillä. Merkki sopii käytännössä kaikille yrityksille toimialasta riippumatta. Sitä voi käyttää sekä palvelujen että tuotteiden yhteydessä. Merkki on käytössä mm. kuljetuspalveluja ja henkilöliikennettä harjoittavilla yrityksillä, siivouspalvelujen yhetydessä sekä IT-palveluntarjoajilla. Listaa on helppo jatkaa verkkokauppoihin, kielenkääntäjiin, digitoimistoihin, konsulttipalveluihin ja vaatebrändeihin sekä leipureihin jne.

 

Oikeus tunnuksen käyttöön

 

Oikeus Taitoa Suomesta tunnuksen käyttöön on sidottu yrityksen tietojen merkitsemiseen Taitoa Suomesta yrityshakemistoon. Kun yrityksen tiedot on lisätty hakemistoon, yrityksellä on oikeus tunnuksen käyttöön verkkosivuillaan. Hakemukset hyväksyy ja käyttöä valvoo Business.fi Yrittäjät organisaatio. Ilmoittamalla tietonsa hakemistoon ja hakemalla tunnuksen käyttöoikeutta, yritys sitoutuu noudattamaan lipputunnuksen käyttöehtoja. Käyttöoikeus voidaan peruuttaa, mikäli yritys ei täytä myöntämisen edellytyksiä tai rikkoo tunnuksen käyttöehtoja. Oikeus on voimassa niin kauan kuin yrityksen tiedot on julkaistu hakemistossa.

 

Tunnus ja hakemisto ovat maksuttomia

 

Yrityksen tiedot lisätään hakemistoon maksutta, eli myös tunnuksen käyttöoikeus yrityksen verkkosivuilla on maksutonta kaiken kokoisille yrityksille. Vastaavien lipputunnusten käytöstä veloitetaan vuosittain sadasta eurosta ylös päin jopa yli viiteen tuhanteen euroon riippuen yrityksen liikevaihdosta.
 

Halusimme luoda maksuttoman vaihtoehdon kaiken kokoisille yrityksille kotimaisen tietotaidon esille tuomiseen. Business.fi Yrittäjät katsoo, ettei luotettavasta tavasta viestiä asiakkaille ja sidosryhmille siitä, että yritys työllistää Suomessa ja yrityksen toiminnan perustana on kotimainen tieto ja osaaminen ei tarvitse maksaa.

 

Lisää verkkosivuille helposti

 

Lisää yrityksesi tiedot ilmaiseksi hakemistoon, voit laittaa Taitoa Suomesta tunnuksen yrityksen verkkosivuille kun tiedot on lisätty. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse, jossa on myös ohjeet tunnuksen lisääminen. Mikäli yrityksellä on useita verkkosivuja, jotka on eroavat toisistaan tarjottujen tuotteiden tai palvelujen osalta (esim. saman yrityksen kaksi eri tuotteita myyvää verkkokauppaa), suosittelemme lisäämään kaikki sivut erillisinä listauksina hakemistoon merkin käyttöoikeuteen liittyvien epäselvyyksien välttämiseksi.
 

Tunnus on suunniteltu helposti upotettavaksi kaiken värisille taustoille, se näyttää hyvältä niin vaaleataustaisilla kuin tummataustaisillakin verkkosivuilla. Sopiva paikka tunnukselle on esim. sivujen alalaidassa. Katso esimerkki hyvin sijoitetusta ja hyödynnetystä tunnuksesta sivuilla Verkkokauppayritykselle.com ja Kultasiivous.fi.

 

Tunnus koossa 100×100 pikseliä.

Business-fi Taitoa Suomesta lipputunnus 100x100

 

Tunnus koossa 100×100 pikseliä.

Business-fi Taitoa Suomesta lipputunnus 200x200

 

Tunnus koossa 512×512 pikseliä.

Business-fi Taitoa Suomesta lipputunnus 512x512