hit counter

Business.fi avattiin 6.12.2020 Suomen 103 itsenäisyyspäivänä

6.12.2020 Helsinki

 

Business.fi Yrittäjät yhteisö avattiin 6.12.2020 Suomen 103 itsenäisyyspäivänä, joka ajankohtana kuvastaa arvojemme ja päämääriämme. Nämä kuvastuvat myös logosta sekä Taitoa Suomesta -lipputunnuksesta.

 

Avaamista edelsi vuoden kestänyt suunnitteluvaihe, jonka aikana löytiin lukkoon toiminnan päämäärät ja eriteltiin käytännön toimet niiden saavuttamiseksi.

 

Keskeisimmäksi päämääräksi terävöityi yrittäjyyden arvostoksen kasvattaminen Suomessa. Totesimme Suomessa toimivan useita yrittäjyyttä edistäviä organisaatioita, mutta harvemmalla on agendassa kärkisijoilla yrittäjyyden arvostoksen nostaminen. Tämä liittynee maan tapana olevaan vaatimattomuuteen. Totesimme, että on aika nostaa kissa, pöydälle ja antaa sen näyttää leijonan kyntensä. Halusimme juhlistaa ja alleviivata tätä liittämällä tiedotteeseen Suomen valtionlipun, koska siinä on leijonavaakuna pöydälle nostettua leijonaa kuvaamassa.

 

Ilman yrittäjähenkisyyttä ja yrittäjiä Suomi ei olisi koskaan noussut sodan jälkeisistä vaikeuksistaa nykyisenlaiseksi hyvinvoitivaltioksi. Tästä kuuluu kiitos yrittäjille. Sama pätee nykypäivään, ilman yrittäjähenkisyyttä ja yrittäjiä tämän maan olemassaolon edellytykset katoavat. Yrittäjät luovat Suomen itsenäisyyden perustan ja perustan tasapuoliselle hyvinvointivaltiolle. Jokainen yrittäjä ansaitsee kunnioituksen ja kiitoksen kaikista niistä uhrauksistaan, joita ovat joutuneet ja joutuvat perheineen tekemään toimiessaan yrittäjinä. Ilman yrittäjien väsymätöntä työtä maamme ei olisi sitä mitä se tänä päivänä on. Velvollisuutemme on myös säilyttää Suomi hyvinvointivaltiona ja rakentaa sitä edelleen, se on mahdollista vain edistämällä yrittäjyyden edellytyksiä.

 

Toivotamme onnea 103 vuotiaalle Suomelle. Business.fi yrittäjäyhteisö tulee toimimaan arvojensa ja päämääriensä mukaisesti yrittäjyyden arvostuksen kasvattamiseksi. Toivotamme kaikki yrittäjät mukaan toimintaamme.

Jätä kommentti