hit counter

Kumppaniblogi yrityksellesi

 

Kumppaniblogi on yrityksestäsi tehty artikkeli, jonka aiheena voi olla yrityksen tai tuotteen esittely. Päämääränämme on tarjota yrityksille kontakteja, edistää myyntiä ja yrittäjyyttä yleisesti. Kumppaniblogi tukee näitä tavotteita. Se tarjoaa yrityksellesi näkyvyyttä, joka toimii myös referenssinä. Tarjoamme kumppaniblogin ilmaiseksi, kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi, sillä vastaavista yritysesittelyistä saatetaan laskuttaa tuhansia.

 

Yritysesittelyn laatiminen

 

Voit kirjoittaa kumppaniblogin tekstin itse tai pyytää sisällöntuottajaasi laatimaan sen. Vaihtoehtoisesti voit tilata valmiin artikkelin meiltä. Julkaisemme kumppaniblogin maksutta. Sisällön voi toimittaa sähköpostitse tektimuodossa ja liitteenä voi olla yhdestä viiteen kuvaa yrityksestä ja tuotteista. Sopiva pituus on 500 – 2000 sanaa. Rakenne ja sisältö on vapaamuotoinen, alla runko ideoinninpohjaksi.

 

  • Yrityksen lyhyt esittely. Missä ja mitä yritys tekee?
  • Lyhyt katsaus historiaan. Miten liikeidea syntyi?
  • Tuotteiden / palvelujen esittely. Niiden edut, kotimaisen tietotaidon osuus?
  • Tärkeimmät asiakasryhmät.
  • Tulevaisuudennäkymät.

Parantaa hakukonenäkyvyyttä

 

Kumppaniblogi parantaa yrityksen verkkosivujen hakukonenäkyvyyttä, sillä se on relevantti yritystäsi käsittelevä artikkeli, joka voidaan linkittää yrityksesi sivuille valitsemallasi ankkuritekstillä.

 

Tuo uusia kontakteja

 

Kumppaniblogi on erinomainen tapa esitellä yritystä ja tuotteita sekä palveluja. Se tuo ilmaista näkyvyyttä, kontakteja ja saattaa johtaa kauppoihin.

Jätä kommentti